Právě vysíláme

Má váš lékař smlouvu s pojišťovnou? U ZP 211 to zjistíte jednoduše

20. března 2017 0:00
Má váš lékař smlouvu s pojišťovnou? U ZP 211 to zjistíte jednoduše

Chystáte se navštívit nového lékaře a nejste si jisti, zda má smlouvu s naší zdravotní pojišťovnou? Nebo si prostě chcete jen ověřit, zda právě váš praktický lékař, kardiolog, gynekolog, zubař či jiný specialista je smluvním partnerem naší pojišťovny? Na webových stránkách Zdravotní pojišťovny ministerstva vnitra České republiky to zjistíte snadno. Zjistit, zda má váš lékař […]

Chystáte se navštívit nového lékaře a nejste si jisti, zda má smlouvu s naší zdravotní pojišťovnou? Nebo si prostě chcete jen ověřit, zda právě váš praktický lékař, kardiolog, gynekolog, zubař či jiný specialista je smluvním partnerem naší pojišťovny? Na webových stránkách Zdravotní pojišťovny ministerstva vnitra České republiky to zjistíte snadno.

Zjistit, zda má váš lékař smlouvu se ZP MV ČR (ZP 211), je velice jednoduché. Stačí vám na to pár minut. Na webových stránkách www.zpmvcr.cz klikněte na kolonku pojištěnci. V nabídkovém sloupci najdete mimo jiné řádek: smluvní lékaři. A už můžete hledat.

 Po rozkliknutí databáze smluvních lékařů stačí zadat jméno, obec a lékařovu odbornost. Během pár vteřin zjistíte, zda je konkrétní lékař smluvním partnerem vaší pojišťovny, případně, který lékař dané odbornosti v okolí vašeho bydliště či pracoviště má s pojišťovnou smlouvu.

ZP MV ČR je druhou největší zdravotní pojišťovnou v zemi s téměř 1,3 milionu klientů, kterým zajišťuje kvalitní zdravotní péči prostřednictvím 26 000 smluvních partnerů – nejvýznamnějších lékařů, nemocnic a zdravotnických zařízení na území celé ČR.

Přidat se k největší zaměstnanecké a nejlepší zdr20avotní pojišťovně roku 2015 a 2016 můžete
do konce března. Mezi našimi spokojenými pojištěnci vás přivítáme už od 1. července. Přihlásit se můžete i z pohodlí domova.

Najděte si svého smluvního lékaře ZDE.

Články, které by tě mohly zajímat