Právě vysíláme

Manželé vážili dohromady 350 kilo a společně začali hubnout. Neuvěříte, jací se z nich stali sexy lidé!

11. prosince 2017 15:10
Manželé vážili dohromady 350 kilo a společně začali hubnout. Neuvěříte, jací se z nich stali sexy lidé!

Hubnutí není nic lehkého. Řada lidí to po čase vzdá a raději se se svými kily smíří. Mezi těmi, kteří tento proces dovedli ke zdárnému konci, je manželský pár z Floridy. Jejich proměna je až šokující.

Manželé Danny a Lexi Reedovi byli oba pořádní tlouštíci. Lexi vážila ve 26 letech neuvěřitelných 220 kilo a Danny na tom s 127 kg nebyl o moc lépe. Jednoho dne se ale pár rozhodl k zásadnímu kroku. Jako novoroční předsevzetí na rok 2016 si manželé řekli, že shodí co nejvíc kil to půjde.

Podmínky měli Lexi a Danny ovšem trochu stížené. Oba jsou totiž velmi pracovně vytížení a do posilovny se vždy dostali až večer. Nemohli si navíc ani dovolit výživové poradce či trenéry, a tak museli spoléhat jen na své instinkty. Tvrdá dřina se ovšem vyplatila. Lexi za prvních 26 dní shodila 10 a půl kila. Tento úspěch se navíc pro ní stal skvělou motivací do budoucna a  za dva roky poté zhubla o úžasných 138,5 kilo. I jejímu manželovi se vedlo dobře. Nepěkný pupek mu zmizel a z tlouštíka je nyní pořádně sexy chlap.

Podívejte se na úžasnou proměnu do galerie. Tomuto páru opravdu tleskáme!

 

Zdroj. iPrima

Dredaktorka Pavla bloguje: Jak nás Disney zblbnul

Články, které by tě mohly zajímat