Právě vysíláme

MARVEL se pouští do nového! Titulní roli poprvé ztvární žena

9. července 2018 16:43
MARVEL se pouští do nového! Titulní roli poprvé ztvární žena

Studio Marvel chystá další novinku po vydařeném Avengers: Infinity War a Ant– Man a Wasp! Bude se lišit od ostatních, protože titulní role se poprvé ujme žena. Kdo jiný si ve filmu zahraje? O čem bude? Vše prozradíme!

To je novinka! Studio Marvel nám příští březen představí superhrdinku Captain Marvel, kterou si zahraje americká herečka Brie Larson. Právě Larson nám na svém Instagramovém účtu prozradila, že filmaři už dokončili natáčení a už se připravují na post-produkci. Mimo jiné by si ve snímku měli zahrát i Samuel L. Jackson, Jude Law a Gemma Chan.

ČTĚTE TAKÉ: MARVEL superhrdinové, jak je neznáte! Jak vypadali před tím, než byli slavní?

Podle zdrojů nás film vrátí zpět do 90. let, kde se z bývalé důstojnice amerického letectva Carol Danvers stane ikonická Captain Marvel, jedna z nejvlivnějších komiksových postav všech dob. Zdá se, že film zatím nebude zasahovat do hlavní série Avengers, ale nic se nedá vyloučit. Předpokládaná premiéra bude nejspíš 8. března příští rok a my se nemůžeme dočkat! Sklidí Captain Marvel úspěch, jako předchozí filmy studia Marvel? Bude Brie Larson novou tváří celé takzvané Marvel Universe? Snad ano!

Zdroj: Instagram, Empire

13 věcí, které dělají jen opravdu silné ženy. Patříte k nim?

Články, které by tě mohly zajímat