Právě vysíláme

„Masarykáč“: znalosti, které se v životě vyplatí

23. ledna 2017 0:00
„Masarykáč“: znalosti, které se v životě vyplatí

Víte, že se moderní české ekonomické myšlení před 150 lety začalo rodit na tehdejší České vysoké škole technické v Praze, dnešní ČVUT? Právě na pražské technice vzniklo ještě za Rakousko-Uherska ekonomické názvosloví, které z velké části užíváme dodnes. Historickou tradici ČVUT udržuje, ale její hlavní přidanou hodnotou – dnes stejně jako před sto lety – je […]

Víte, že se moderní české ekonomické myšlení před 150 lety začalo rodit na tehdejší České vysoké škole technické v Praze, dnešní ČVUT? Právě na pražské technice vzniklo ještě za Rakousko-Uherska ekonomické názvosloví, které z velké části užíváme dodnes. Historickou tradici ČVUT udržuje, ale její hlavní přidanou hodnotou – dnes stejně jako před sto lety – je pohled do budoucnosti. O tamní výuce ekonomiky to platí dvojnásob.

Masarykův ústav vyšších studií ČVUT v Praze v současnosti zajišťuje špičkové studium ekonomiky, managementu a řízení inovací. Jeho chloubou je prvotřídní jazyková příprava, systematické spojení výuky s praxí, při níž se studenti seznamují s fungováním úspěšných firem, stejně jako vysoká teoretická úroveň studia.

Schopnost přijímat nové technologie a dobře se v nich orientovat představuje na trhu práce významnou konkurenční výhodu, jejíž úloha bude s robotizací průmyslu a digitalizací obchodu vzrůstat. Bakalářský titul tvoří základ, magisterské studium skvělou přípravu na uplatnění v měnícím se světě technologií.

Diplom z ekonomických a manažerských oborů získaný na prestižní technické univerzitě je při vstupu do praxe vynikající vizitkou. Absolvování ekonomických a manažerských studijních programů a oborů na MÚVS  představuje perfektní startovní pozici pro úspěšnou kariéru vrcholového manažera. A chcete-li k tomu během studia ještě sportovat a dobře se bavit, pak je pro vás dejvický kampus ČVUT to pravé.

 

Články, které by tě mohly zajímat