Právě vysíláme

Mezi herečkami ze SEXU VE MĚSTĚ to pěkně vře! Kterou svou kolegyni nemůže vystát seriálová SAMANTHA?

16. února 2018 14:10
Mezi herečkami ze SEXU VE MĚSTĚ to pěkně vře! Kterou svou kolegyni nemůže vystát seriálová SAMANTHA?

Mysleli jste, že herečky, které v seriálu Sex ve městě ztvárnily čtyři nejlepší kamarádky, jsou přítelkyněmi i ve skutečnosti? Omyl!

Když Kim Cattrall alias Samantha před časem uvedla, že se svými kolegyněmi ze seriálu se nikdy vlastně pořádně nespřátelila, Sarah Jessica Parker, která si zahrála Carrie, zůstala v šoku. Kim prý považovala za svou kamarádku a její slova ji velmi mrzí. Teď se navíc Kim do Sarah opět pustila. A tentokrát velmi přísně!

Kim Cattrall přišla na začátku února o svého mladšího bratra. Ten byl nejdříve pár dnů nezvěstný a poté se našel mrtvý. Když herečka smutnou zprávu oznámila na svém Twitteru, její kolegyně Sarah Jessica Parker jí pod příspěvek vyjádřila upřímnou soustrast. To ovšem Kim pořádně rozzuřilo!

„Nepotřebujeme v tomto tragickém období tvou podporu. Řeknu to na rovinu (pokud jsem to už neudělala). Ty nejsi má rodina, nejsi moje přítelkyně. Takže ti znovu píšu, abys přestala využívat naši tragédii ve snaze obnovit své lepší já,“ odpověděla známá blondýnka své kolegyni a definitivně potvrdila, že o žádném přátelství se v případě těchto dvou hereček rozhodně mluvit nedá.

Zdroj: independent.co.uk

Celebrity, které jsou pyšné na své homosexuální potomky, i ty, které je za to nenávidí

 

Články, které by tě mohly zajímat