Právě vysíláme

Milovnice koček nafotila bizarní snímky. Se svým kotětem napodobila porod a chovala ho jako miminko

29. května 2019 9:10
Milovnice koček nafotila bizarní snímky. Se svým kotětem napodobila porod a chovala ho jako miminko

Fotografka Lucy Schultz miluje kočky. Když si proto se svým přítelem pořídila koťátko, napadlo ji, že by zvíře v jeho novém domově mohla přivítat originálním způsobem.

Lucy společně s další fotografkou nafotila snímky, které obvykle pořizují rodiče při příchodu nového potomka. Místo miminka však v tomto případě pózovalo kotě! „Chtěla jsem, aby to vypadalo jako skutečný život. Prostěradla, zpocená tvář, vlasy, přirozené světlo a sladké přivítání malého mláděte jeho novými rodiči,“ řekla žena pro DailyMail.

Výsledkem jsou tak poněkud  bizarní fotografie, na kterých Lucy předstírá, že kočku právě rodí. Společně s přítelem pak kotě zabalené v dece láskyplně objímá a na tváři má blažený úsměv.

Lucy snímky sdílela na Facebooku. „Dne 10.1.2018 vítáme mezi nás naše koťátko. Má 22 centimetrů a váží 3 kila. Milujeme ho,“ připsala k fotografiím, jako by se jednalo o oznámení narození dítěte. Někomu přijdou snímky vtipné, jiní nad nimi kroutí hlavou. Lucy je však jedno, co si lidé myslí. Důležité je pro ni to, že má po boku partnera, který toleruje její skoro až nezdravou posedlost kočkami.

I sama fotografka, která snímky pořídila, přiznala, že něco tak praštěného snad ještě nefotila. Během celého procesu se však neuvěřitelně zasmála a na tento „kočičí porod“ nikdy nezapomene.

 

Zdroj: DailyMail

Články, které by tě mohly zajímat