Právě vysíláme

Mladý pár se dlouho snažil o miminko. Nyní budou mít ty nejkrásnější Vánoce v životě

26. prosince 2017 15:10
Mladý pár se dlouho snažil o miminko. Nyní budou mít ty nejkrásnější Vánoce v životě

Pro některé páry je opravdu těžké otěhotnět. Můžou to být roky, než přijde jejich šťastný den a těhotenský test konečně ukáže vytoužený výsledek. Své o tom ví i Jordan a Briana Driskell z Kentucky, kteří se snažili o dítě asi 3 roky a jejich nadšení se už začínalo měnit ve frustraci a zoufalství.

Měsíce úsilí a následných zklamání byly pro manželé vyčerpávající, a tak se nakonec rozhodli, že už se tím nebudou zaobírat a naopak se soustředí na jiné věci, které měli vždy rádi.

Po nějakém čase klidu se k jejich velkému překvapení stal zázrak. A ne jen tak ledajaký. Oba věděli, že kvůli hormonům a speciální léčbě mají větší pravděpodobnost mít více dětí najednou, ale když se dozvěděli, že se jim narodí rovnou pět potomků, byli jaksepatří v šoku.

„Můj manžel téměř omdlel,“ vypráví 29letá Briana. „A moje máma se nemohla zastavit. Neustále říkala: Pět!, Pět!“ Prvotní šok, ale nemohl skrýt to obrovské štěstí, které nejenom manželé, ale i jejich okolí cítilo. V květnu se tak narodilo pět krásných a zdravých miminek. Zoey, Asher, Dakota, Gavin a Hollyn.

Nyní mají ty nejkrásnější Vánoce, jaké si vůbec kdy mohli přát.

6 zaručených způsobů, jak přimět expřítele, aby se k vám vrátil

Články, které by tě mohly zajímat