Právě vysíláme

Modelka dobrovolně přibrala 14 kilo. „Jsem o moc šťastnější,“ přiznává

5. února 2018 15:10
Modelka dobrovolně přibrala 14 kilo. „Jsem o moc šťastnější,“ přiznává

Co se týče vzhledu, je na mladé dívky v dnešní době vyvíjen velký tlak. Na jednu stranu se na ně z obálek časopisů usmívají dokonale hubené modelky, a na druhou stranu se uvnitř toho stejného magazínu dozvědí, že se mají mít rády i s kily navíc. Co si pak má tedy člověk vybrat?

Maggie Green snila o modelingu už jako náctiletá. Domnívala se však, že pokud se chce stát slavnou modelkou, bude muset držet přísné diety. Ani ztráta několika kil však modelingové agentury nepřesvědčila k tomu, aby s dívkou podepsaly nějaký pořádný kontrakt. Maggie byla vždy požádána, aby zhubla ještě víc.

Po nějaké době už dívce došla trpělivost a řekla, že s modelingem končí! Místo toho začala opět normálně jíst a přibrala 14 kilo. Fotografii své proměny zveřejnila na Instagramu. „Obrázek vlevo byl pořízen před dvěma lety. Obrázek vpravo vznikl před několika týdny. Vidíte zřejmě fyzické rozdíly. To, co však nevidíte, je duševní rozdíl. Jsem nyní o moc šťastnější,“ připsala ke snímku.

I když byla Maggie rozhodnutá od světa modelingu odejít, nakonec se k němu přeci jenom vrátila. A světe div se, jako plnoštíhlá modelka má mnohem větší úspěch, než jako modelka kost a kůže.

 

Zdroj: Little Thinks

 

Co má tahle holka místo zadku, nepochopíte

 

Články, které by tě mohly zajímat