Právě vysíláme

Mrkni na nový Galaxy S8 od Samsungu, telefon s bezchybným designem a ještě dokonalejším foťákem

13. října 2017 10:05
Mrkni na nový Galaxy S8 od Samsungu, telefon s bezchybným designem a ještě dokonalejším foťákem

Nový design chytrého telefonu Galaxy S8 a S8+ vás zaujme na první pohled. Téměř neohraničený a rozsáhlý displej se „přelévá“ až za samý okraj telefonu a vytváří tak dokonale elegantní tvar, který přesně padne do ruky.

Displej se rozprostírá téměř na celé přední straně telefonu a plynule přechází v kovový okraj. Výsledkem je nádherně zakřivený a bezchybně symetrický design, díky kterému si vychutnáte libovolný obsah bez rušení rámečkem. Oba telefony se přitom pohodlně vejdou do ruky a snadno se ovládají.

Fotoaparát v Galaxy S8 i S8+ byl navržen tak, aby skvěle fungoval jak ve dne, tak v noci. Přední i zadní čočka je kalibrována pro ty nejostřejší snímky bez ohledu na denní dobu či světelné podmínky. Přední fotoaparát nabízí rozlišení 8 Mpx, zadní 12 Mpx a samozřejmostí je i nabídka fantastických filtrů, které dokáží z dobrého snímku udělat naprosto jedinečný.

  Pomocí režimu Pro můžete navíc fotit jako profík: Upravit si až šest nastavení (manuální ostření, hodnotu expozice a další) a získat tak naprostou kontrolu nad svými snímky.

Obě varianty, Galaxy S8 i S8+, přichází v pěti barevných variantách – Midnight Black, Orchid Gray, Coral Blue, Artic Silver a Rose Pink.

Mrkněte na ně i na snímky, které umí. Je to lahůdka.

Články, které by tě mohly zajímat