Právě vysíláme

Muž nabídl své přítelkyni, ať jde s ním do kina na AVANGERS: INFINITY WAR. Musí se však řídit jeho přísnými pravidly!

20. dubna 2018 13:10
Muž nabídl své přítelkyni, ať jde s ním do kina na AVANGERS: INFINITY WAR. Musí se však řídit jeho přísnými pravidly!

Není nic horšího, než když jste v kině na filmu, na který jste čekali snad celou věčnost, a zážitek vám zkazí neukáznění lidé kolem vás, kteří během promítání prostě nezavřou pusu!

Nebylo by proto vždy lepší nastavit pro návštěvníky přísná pravidla? Bylo! Ušetří vám to totiž spoustu nervů.

Uživatel Twitteru jménem Stanley zveřejnil na svém účtu konverzaci mezi neznámým mužem a jeho přítelkyni. V ní se můžeme dozvědět, jakými pravidly se musí žena řídit, když chce společně se svým přítelem zajít na dlouho očekávaný film Avengers: Infinity War.

ČTĚTE TAKÉ: Oficiální trailer k AVENGERS: INFINITY WAR je konečně tady! Tohle bude pořádná jízda!

„Chceš se mnou zajít na Avangers?,“ ptá muž své přítelkyně. „Ano, zlato,“ odpovídá ona, načež jí obratem přijde zpráva, která ji jistě odrovnala. A jsme si jisti, že velmi pobaví i vás! Tady je:

„Dobře, ale tady jsou pravidla:

1. Koupím ti cokoliv chceš před promítáním. Kolu, popcorn, sladkosti, pití, a dokonce i párek v rohlíku. Během filmu mě ale nesmíš poprosit o nic!

2.  Žádné mluvení během filmu. Nechci být rušen. Pokud máš nějaké otázky, napiš si je. Odpovím ti na ně, až film skončí.

3. Žádné držení za ruce. Vyruší mě to a já přijdu o to, na co jsem čekal dlouhých 10 let. Mazlení nech na později. Myslím tím i polibky.

4. Když ve filmu umře hlavní hrdina, budeme brečet společně. Pokud brečet nebudeš, jdeš domů.

5. Pokud kino zrušíš, musím to vědět do 24 hodin. Možná pak půjdu s někým jiným, třeba s Jessym. Pokud to zrušíš na poslední chvíli, budu muset film sledovat sám a ty později čekej hovor od mého právníka.

6. Když nějaký bílý chlápek vlítne do sálu a bude chtít všechny postřílet, potřebuju, abys ho rychle zneškodnila. Policii zavolej, až film skončí.

Pokud všechny podmínky dodržíš, po filmu tě vezmu na tvou oblíbenou zmrzlinu. Nějaké otázky?“

To, jestli se žena pravidly opravdu řídila, asi nezjistíme. Doufejme, že ano. 🙂

 

Zdroj: BoredPanda

Nejkrásnější fotky z porodů, které vás dojmou

Články, které by tě mohly zajímat