Právě vysíláme

Muž našel svého ztraceného bratra na Facebooku. Když se s ním poprvé setkal, zjistil něco šokujícího!

23. ledna 2018 13:10
Muž našel svého ztraceného bratra na Facebooku. Když se s ním poprvé setkal, zjistil něco šokujícího!

Američana Stewarta Oakse vždy trápilo vědomí toho, že má mladšího bratra, s kterým se však nikdy nesetkal. Jednoho dne byl ale muž přesvědčen svou rodinou, ať po něm konečně začne pátrat. A rovnou ať to zkusí na Facebooku.

Muž proto na oblíbenou sociální síť pověsil fotografii, na které drží ceduli s nápisem: „Hledá se muž narozený v Sioux Fall dne 7.srpna 1960.“ Do popisku fotky samozřejmě připsal svůj email, na kterém ho mohli lidé kontaktovat.

Během následujících 48 hodin přišlo Stewartovi několik informací o tom, kde by se jeho bratr mohl nacházet. Jedna ze zpráv však byla naprosto zásadní. Byla totiž od Marka Payna, skutečného Stewartova bratra.

Mark totiž shodou okolností fotku na Facebooku viděl, a ihned svého bratra poznal. Je mu totiž neskutečně podobný. „Přesně tohle vidím každé ráno, když se kouknu do zrcadla,“ řekl do televize.

Když se bratři setkali, měli si toho hodně co říct. Při vzájemném vyprávění navíc zjistili, že po celou dobu od sebe žili jen pouhé dvě míle. To je vážně osud!

Zdroj: Littlethinks

8 falešných hollywoodských párů. Slavní hráli, že jsou ve vztahu, jenom kvůli médiím

Články, které by tě mohly zajímat