Právě vysíláme

Muž toužil po velkých svalech. Začal užívat látku, která jeho tělo proměnila v něco hrozného!

15. listopadu 2017 14:10
Muž toužil po velkých svalech. Začal užívat látku, která jeho tělo proměnila v něco hrozného!

Mnoho mužů touží po dokonalém těle plném obřích svalů. Někteří jsou ale na posilování až příliš lenivý, a proto si do těla píchají všemožné látky, které jim spíše uškodí, než pomohou.

Mladý Rus Kirill Tereshin je bývalý mariňák, který si řekl, že se stane tím nejsvalnatějším mužem planety. Do těla si proto začal píchat Synthon. Tuto látku běžně používají kulturisté, aby jim narostly svaly, musí se však podávat v omezeném množství, jinak hrozí přesně takové následky, které se staly Kirillovi.

Jeho ruce narostly za pouhých 10 dní o neuvěřitelných 10 centimetrů. Muž má tak na rukou dvě obrovské boule, které navíc lehce zfialověly a není na ně vůbec hezký pohled. Použití Syntholu v takovém množství je navíc velmi nebezpečné. Látka může poškodit nervy, způsobit plicní embolii nebo mrtvici. Kirillovi je to však jedno a i když je  pro něj píchání Syntholu velmi bolestivé, neplánuje s tím přestat. „Když si píchnu Synthol, je to jako bych umíral. Mám vysoké horečky a jen ležím v posteli. Pak to ale všechno skončí a já vidím, že jsem udělal dobře,“ říká.

Hm, tak snad si to brzy rozmyslí.

Zdroj: Ladbible

Dokonalý šéf! Zaplatil luxusní dovolenou celému týmu

Články, které by tě mohly zajímat