Právě vysíláme

Mýval chtěl vyšplhat po mrakodrapu v MINNESTOTĚ! Jak dopadl?

15. června 2018 16:10
Mýval chtěl vyšplhat po mrakodrapu v MINNESTOTĚ! Jak dopadl?

Minnesota má novou celebritu. Nemáme na mysli sportovní ikonu či oblíbeného hudebníka, ale mývala. Ten se totiž v Minnesotě pokoušel zdolat mrakodrap, který měřil 93 metrů, Dokázal to? Víc v článku.

Kdo by býval řekl, že se mýval severní stane hvězdou internetu? V úterý odpoledne v městě St. Paul v Minnesotě se ale jeden odvážný mýval rozhodl, že vyšplhá po jednom z nejvyšších mrakodrapů ve městě. Jeho cesta zaujala celé město, které ho hlučně podpořilo na sociálních sítích. Budova má celkem 25 pater, a tak se mnozí báli, že to malý savec neudrží a upadne. Povedlo se mu vyšplhat až na vrchol mrakodrapu? Čtěte dál!

ČTĚTE TAKÉ: Živý Ken si myslí, že je hvězda. Chlubí se falešnými břišáky i nastřelenými vlasy

Mýval začal lézt kousek po poledni a během odpoledne začali zaměstnanci pracující v okolí oceňovat jeho kuráž. Jeden fanoušek (nebo zároveň znuděný zaměstnanec) mývalovi dokonce vytvořil vlastní profil na Twitteru, kde sdílel fotky historického pokusu.

Text v překladu: „Udělal jsem velikou chybu.“

 

Mýval se na chvíli zastavil ve 22. patře a lidé z něj začali mít obavy. Dokonce ho i přijel navštívit městský hasičský štáb!

Naštěstí se mýval pouze připravoval na poslední etapu svého dobrodružství. O chvíli později byl opět v pohybu…

Text v překladu zní: „#mpmýval (mývalův hashtag) se probudil a opět leze.“

 

Mývalův příběh zasáhl i Hollywood! Jeden z režisérů oblíbeného filmu Strážci galaxie, James Gunn, slíbil fanouškům, že přispěje 1 000 Dolarů na charitu jestli mývala někdo zachrání.

Text v překladu zní: „Věnuji tisíc dolarů na libovolnou apolitickou charitu pokud kdokoliv zachrání toho mývala. Já to nedávám. Chudák týpek.“

Mýval naštěstí překonal veškeré obavy ostatních a kolem čtvrté hodiny ráno místního času se vyšplhal až na vrchol mrakodrapu. Obyvatelé Minnesoty jásali!

Text v překladu zní: „Zvládl to!“

Zdroj: Boredpanda.com, Twitter

Příběh se šťastným koncem: Ztracené děvčátko v lese hlídala fenka pitbula

Články, které by tě mohly zajímat