Právě vysíláme

Na letišti našli opuštěné štěňátko. Panička ho tam zanechala z vážného důvodu!

3. prosince 2018 8:10
Na letišti našli opuštěné štěňátko. Panička ho tam zanechala z vážného důvodu!

Snad všichni, kteří mají doma pejska vám potvrdí, že pro svého mazlíčka by udělali všechno na světě a a chránili by ho za každých okolností. Neznámá žena z Ameriky musela své malé štěňátko dokonce nechat opuštěné, jen aby psíka zachránila.

Když pracovníci letiště umývali tamní záchody, nestačily se divit. V jedné z kabinek leželo v dece zabalené tři měsíce staré štěňátko a přiložený dopis. Psíka na místě nechala neznámá žena, která v listu vysvětlila, proč svého milovaného mazlíčka jménem Chewy opustila.

Žena byla na útěku od svého přítele, který jí již dlouhou dobu zneužíval a bil. Jednou prý dokonce ublížil i malému štěňátku, a tak si žena jednoho dne sbalila kufry a utekla. Chewyho však samozřejmě nechtěla nechat napospas tyranovi, a proto psíka vzala s sebou. Protože ale neměla peníze na to, vzít zvíře do letadla, musela udělat snad nejtěžší rozhodnutí jejího života a Chewyho na letišti nechala.

V dopisu žena mimo jiné uvedla, že z celého srdce doufá, že Chewy najde milující domov. Naštěstí se tak opravdu stalo. Psík byl odnesen do útulku, kde si ho brzy vyzvedli noví majitelé. Příběh opuštěného štěňátka měl tak naštěstí dobrý konec.

 

Zdroj: Littlethinks

Články, které by tě mohly zajímat