Právě vysíláme

Nafotila romantické fotografie se snoubencem a lidé se jí vysmáli. Svou odpovědí jim však vytřela zrak!

7. června 2016 11:10
Nafotila romantické fotografie se snoubencem a lidé se jí vysmáli. Svou odpovědí jim však vytřela zrak!

Mzznaki Tetteh momentálně prožívá obrovské štěstí. Její dlouholetý přítel Kojo Amoah ji totiž nedávno požádal o ruku. U této příležitosti nafotili sérii zamilovaných fotek, které sdíleli se svými přáteli na Instagramu. Ti jim převážně ihned gratulovali, ale bohužel se našli i takoví jedinci, kteří na Tetteh hanlivě útočili.

Stále se mezi námi najdou lidé, kteří se druhým vysmívají za jejich váhu. Stejnou zkušenost nedávno zažila i Mzznaki Tetteh, zdravotní sestra z Accry v Ghaně, která se podělila na sociální síti o své fotky s „čerstvým“ snoubencem. Ze snímků vyzařuje zamilovanost a vzájemná radost zasnoubeného páru.

Objevili se však i kritici, kteří viděli jediné – nadměrnou váhu Tetteh a pod fotografie psali vtipy a zesměšňující komentáře. Avšak Tetteh je úplně nad věcí a ze škaredých reakcí si nic nedělá. Naopak svým posuzovatelům poslala velmi sebevědomou odpověď: „Stále sebevědomá, vaše ošklivé komentáře nezkazí moje štěstí… Děkuji všem za komplimenty a přeju jen to nejlepší. Jsem poctěná.”

Tak tohle je perfektní odpověď. Všechna čest Tetteh!

Z Míši Doubravové už je paní Tomešová! Její šaty braly dech

Články, které by tě mohly zajímat