Právě vysíláme

Nastartuj svůj sen a získej od Zonky sto tisíc korun!

24. května 2017 7:20
Nastartuj svůj sen a získej od Zonky sto tisíc korun!

Splň si svůj sen a hraj na Evropě 2 se Zonky.cz o sto tisíc korun! Do soutěže se může přihlásit každý. Stačí zaslat svůj příběh na téma Nastartuj svůj sen, připojit fotku nebo video a vše nahrát na soutěžní stránce. Soutěžní příběhy lze vkládat od 15.5. do 4.6. 2017. Máš skvělý nápad na vlastní podnikání, ale […]

Splň si svůj sen a hraj na Evropě 2 se Zonky.cz o sto tisíc korun! Do soutěže se může přihlásit každý. Stačí zaslat svůj příběh na téma Nastartuj svůj sen, připojit fotku nebo video a vše nahrát na soutěžní stránce. Soutěžní příběhy lze vkládat od 15.5. do 4.6. 2017.

Máš skvělý nápad na vlastní podnikání, ale chybí ti peníze na jeho rozjezd? Dlouho nosíš v hlavě sen, který by sis chtěl splnit? Ať už je to vlastní podnikání, nová koupelna nebo třeba kuchyně, Zonky.cz a Evropa 2 ti pomůžou. Stačí se přihlásit do soutěže a vyhrát 100 000 Kč.

PŘEJÍT NA SOUTĚŽNÍ STRÁNKU

 

Napiš nám svůj krátký příběh na téma Nastartuj svůj sen a napiš, na co peníze potřebuješ. K příběhu připoj svou fotografii nebo video vzkaz. Pak už záleží jenom na tom, kolik hlasů tvůj příběh dostane.

Z deseti soutěžících, kteří získají během soutěže nejvíce hlasů, určí porota složená ze zástupců Evropy 2 a Zonky.cz celkového výherce soutěže. Výherce na svůj sen získá 100 000 Kč!

Zonky není obyčejná půjčková firma. Dává dohromady lidi, kteří potřebují peníze, s těmi, kteří je mají a rádi je na čas někomu jinému půjčí. Vydělávají na tom obě strany – jedni mají levnější půjčku a druzí vydělají víc, než kdyby nechali svoje peníze ležet v bance. Pro více informací koukni na www.zonky.cz.

Články, které by tě mohly zajímat