Právě vysíláme

Nebojíš se experimentovat s barvami? Tak vyzkoušej náladovou rtěnku

8. ledna 2016 10:35
Nebojíš se experimentovat s barvami? Tak vyzkoušej náladovou rtěnku

Jsi náladová? Tak pro tentokrát to nebude nežádoucí povahový rys. Naopak se na tobě bude fantasticky vyjímat nová rtěnka, která údajně mění barvu právě podle tvojí nálady.

Je libo ráno zelenou na rtech, po obědě broskvovou? Rtěnky, které přímo na rtech mění svou barvu se dají sehnat hned v několika odstínech, příchutích, matné, lesklé nebo se třpytkami. Vybrat si můžeš z několika značek více výrobců.

Stačí hledat Mood Lipstick
Znamená to, že když jsem šťastná, rtěnka se změní například v rudě červenou a jakmile mě někdo v práci rozčílí, zmodrá vztekem nebo zezelená závistí? Bohužel na tohle kouzlo ještě nikdo v laboratoři nepřišel.

Jak tedy barvu měnící rtěnky fungují?
Každá žena má v různých fázích dne a měsíce lehce odlišné pH pokožky, záleží na výši stresu, fyzické aktivitě, cyklu menstruace, hladině hormonů apod. Rtěnky obsahují pigmenty na lehkém kyselém základu, které reagují různě na odlišných typech pleti. Odborněji řečeno kyselost ovlivňuje množství světla (vlnové délky), kterou pigmenty absorbují – na základě toho vznikne jiná barva, než kterou najdeš v aplikátoru rtěnky.

2016.01.08 - rtenak barvy 1 - Foto_shutterstock_72046537

Tak co, koupila by sis tuto rtěnku? Chodila bys venku s pocitem, že nevíš, jestli jsou tvoje rty právě teď mrtvolně fialové nebo svítí neonovou žlutou?

Nakupovat můžeš třeba tady – těchto rtěnek se prodalo už 22 milionů po celém světě!

 

Jak to může dopadnout, když tě líčí přítel nebo manžel?

Chceš mít zářivý úsměv hvězd z Hollywoodu? Víme, jak na to!

Články, které by tě mohly zajímat