Právě vysíláme

Nech proudit PECKY do svého mobilu!

22. ledna 2007 1:00
Nech proudit PECKY do svého mobilu!

Jedinečná funkce jen na Evropě 2!

Chceš na svůj mobil jako vyzváněcí melodii song, který právě běží na Evropě 2? Nyní ti stačí pouze tři snadné kroky a mobil ti bude zvonit melodií tvého oblíbeného songu!
1.Odešli SMS ve tvaru PECKA na telefonní číslo 90009.
2.V zápětí ti přijde otázka, zda chceš melodii polyfonní (POLY), reálnou (REAL) či real cover (RLC). Tvůj výběr (POLY, REAL či RLC) odešli na stejné číslo (90009).
3.Nyní již stačí, když máš na svém mobilu správně nastavený wap, melodii přijmout a poslouchat a třeba si ji přiřadit jako vyzváněcí tón! Pokud nemáš wap nastavený, tak potřebné informace najdeš níže.

 


Chcete poslat PECKU, kterou právě hrajeme, jako dárek někomu jinému? Tak až uslyšíte tu správnou PECKU v našem vysílání tak pošlete SMSku ve tvaru:

“PECKA(mezera)CISLOOBDAROVANEHO(mezera)VZKAZ“ na číslo 900 09

a přijde Vám zpět naše nabídka na originální vyzváněcí melodii i s názvem skladby, která právě hraje a potvrzením telefonního čísla obdarovaného. Telefonní číslo obdarovaného uvádějte v 9-ti místném národním formátu.

Vzor SMS pro objednávku PECKA DÁREK:

„PECKA 602123456 Lasko to je pro Tebe, Ondra“

Pro potvrzení stačí jen odpovědět zasláním „OK“ opět na číslo 900 09 a my tu Vaší PECKU DÁREK pošleme rovnou na číslo Vámi zadaného mobilu. Doručení konkrétní vyzváněcí melodie pak proběhne formou SMS WAP PUSH, kdy na mobilní telefon obdarovaného doručíme WAPový link ke stažení melodie v tom
nejkvalitnějším formátu, kterého je onen telefon schopen. Podporuje-li tedy reálné tóny, bude odbaveno originální reálné vyzvánění, pokud ne, bude odbavena polyfonní melodie. Na mobilní telefon dárce přijde ještě SMS s potvzením o doručení PECKY DÁREK na zadaný telefon a tato SMS strhne dárci Kč 79 s DPH,-, což je cena služby.

Aby Vám Vaše PECKA DÁREK mohla být doručena, musíte mít na svém mobilu aktivovaný a správně nastavený WAP. Pokud nemáte nebo nevte jak na to, zavolejte na infolinku svého mobilního operátora a nechte si WAP aktivovat a nastavit.


Jak správně nastavit WAP pro tvůj mobil?
T-mobileOdešli SMS ve tvaru KONFIG WAP typ_mobilu (např. KONFIG WAP SE810i pro aktivaci WAPu pro telefon Sony Ericsson 810i) na telefonní číslo 4603.
O2Odešli SMS ve tvaru WAP A na telefonní číslo 999 111 (předplacené karty) či zavolej operátorovi na číslo 720 720 720 (paušál).
VodafonePodrobné nastavení je vysvětleno zde.

OTÁZKY A ODPOVĚDI

Nestihl jsem odeslat PECKU během songu, co mi vůbec přijde?

V každé NABÍDKOVÉ SMS, která se ti vrátí na PECKU, je uvedeno, o jakou PECKU se jedná, tedy jméno INTERPRETA a NÁZEV SKLADBY – pokud se stane, že to však není údaj o tvém songu, který jsi chtěl, tak počkej, až ho uslyšíš v našem vysílání hrát znovu. Pokud jsi ale stihl PECKU odeslat do 10 sekund po skončení skladby, tak se nic neděje, určitě ti naservírujeme ten správný song.

Když neodpovím na NABÍDKOVOU SMS, přijde mi něco? Strhne mi to nějaké peníze?

Ne, pokud si nevybereš a neodpovíš zaslaním RL nebo PL na 900 09, nestane se nic, každá SMS na číslo 90009 tě stojí jen běžnou cenu dle tvého tariftu.

Kolik ty melodie vůbec stojí a jak je zaplatím?

V každé NABÍDKOVÉ SMS je v závorce za typem melodie PL nebo RL uvedena cena za stažení skladby (včetně DPH). Tato cena je stržena z tvého kreditu či připočítána na účet u tvého mobilního operátora teprve až v okamžiku, kdy je melodie doručena do mobilu, takže nic neplatíš předem!

Poslal jsem SMS PECKA a přišla mi NABÍDKOVÁ SMS. Vybral jsem typ melodie a poslal jsem REAL – a nic mi pak nepřišlo! Co mám dělat?

Patrně nemáš na mobilu dostatečný kredit nebo máš na svůj účet nastaveno nějaké omezení od operátora. Dobij si kredit, případně kontaktuj operátora. Se vším ti rádi pomohou také na infolince technického provozovatle PECKY, číslo a e-mail získáš zasláním HELP na 900 09.

Objednal jsem si PECKU, potvrdil nabídku výběrem typu melodie a byla mi doručena SMS s odkazem na WAP, ale nejde to stáhnout, hlásí to chyby, co mám dělat? Strhlo mi to peníze a nic nemám!

Protože v rámci PECKY je doručován jen originální obsah chráněný autorským zákonem a ne všechny mobilní telefony podporují tento způsob ochrany dat, mohou se ve výjmečných případech objevit potíže s doručením PECKY některých mobilů. Není ale nic ztraceno, pošli HELP na 900 09, a získáš tak kontakt na technického provozovatele PECKY. Operátoři infolinky udělají vše pro to, aby ti PECKU doručili, zeptají se tě na nejnutnější informace a najdou řešení problému — potom ti bude PECKA doručena již při každé objednávce.

Chtěl jsem svou PECKU a poslal jsem SMS s textem PECKA na 900 09 a místo NABÍDKOVÉ SMS mi přišlo toto:
„Velice se omlouvame, ale Vami vybrana melodie je kratkodobe nedostupna, zkuste si ji prosim objednat, jakmile ji znovu uslysite ve vysilani. Dekujeme za pochopeni, Vase Evropa 2.“

Objednal sis melodii zrovna ve chvíli regionálního vysílání Evropy 2. V této době hraje Evropa 2 pro každý region v Česku jiný song, a proto nelze jednoznačně stanovit, kterou PECKU vlastně chceš. Proto si ji prosím objednej ještě jednou, až ji uslyšíš znovu, jistě se pak podaří PECKU bezproblémově doručit.

Chtěl jsem svou PECKU a poslal jsem SMS s textem PECKA na 900 09 a místo NABÍDKOVÉ SMS mi přišlo toto:
„Litujeme, ale Vami vybrana melodie není docasne k dispozici. Jakmile ji bude mozne opet objednat, budeme Vas kontaktovat. Dekujeme za pochopeni, Vase Evropa 2.“

Patrně sis vybral horkou novinku nebo skladbu, pro kterou nebyla ještě uvolněna práva pro distribuci v digitálním formátu. Tvoji objednávku evidujeme a jakmile bude tato PECKA již k dispozici, pošleme ti poslat NABÍDKOVOU SMS a požádáme tě o dokončení objednávky.

Chtěl jsem svou PECKU a poslal jsem SMS s textem PECKA na 900 09 a místo NABÍDKOVÉ SMS mi přišlo toto:
„Litujeme, ale melodie, kterou pozadujete, neni soucasti PECKY. Zkuste si vybrat jinou behem dalsiho vysilani naseho radia. Dekujeme za pochopeni, Vase Evropa 2."  

Služba PECKA není dostupná během speciálních hudebních pořadů. Proto si ji není možné v takových případech objednat.

Články, které by tě mohly zajímat