Právě vysíláme

Nechala se VYHECOVAT na Twitteru a teď má tohle tetování na počest mrtvé gorily Harambe!

22. srpna 2016 20:10
Nechala se VYHECOVAT na Twitteru a teď má tohle tetování na počest mrtvé gorily Harambe!

Svého činu nelituje a na ty, kdo tvrdí, že jde o stupidní obrázek, zvysoka kašle. Co si myslíš ty?

Laura Lux se zařadila mezi zastánce gorilího samce Harambe, který byl letos v květnu zastřelen. Šlo o tragickou událost v ZOO v Cincinnati, při které tříletý chlapec spadnul do výběhu a kvůli opici byl v ohrožení života.

Australská DJka a modelka, která žije v Los Angeles, na Twitteru mnohokrát postovala svou lítost nad smutným koncem zvířete, které nedbalostí lidí přišlo o život. Vzhledem k tomu, že má na účtu přes 84 000 sledujících, ozvaly se názory, ať si nechá něco na toto téma navždy vrýt do kůže. Koneckonců, tetování ji očividně baví…

 

Holka se toho chytla a zadala na sociální síť tuto výzvu: Ok, když dostanu 2000 retweetů, jdu pod tetovací jehlu. A povedlo se! Retweety se jen hrnuly, takže Laura nastoupila do salonu a… Takhle to dopadlo. Žil v ZOO v Cincinnati, teď žije v našich srdcích #ripharambe,“ napsala k tomu.

 

 

Spousta lidí se jí vysmála a považuje obrázek za absolutní blbost. „Je vtipné, že lidi řeší takové věci,“ reagovala na to. „Mám spoustu tetování a většina z nich nic neznamená. Rozhodně lepší, než mít na těle jméno bývalého přítele.

Najdou se však i fanoušci tohoto gesta, u kterých rázem získala sympatie. „Neznám Lauru osobně, ale tohle tetování z ní udělalo nejmilejšího člověka,“ napsal někdo.


Ale aby bylo jasno – není rozhodně jediná, kdo se rozhodnul mít vzpomínku na opičáka na svém těle už navždy. Podívej!


Jak se zamlouvá tenhle nápad a opičí tetování tobě?

 

TOP fotky lidí, kteří si nechali vytetovat fantastické, symetrické tetování

WAU! Talentovaná dívka mění své nejdivočejší sny v obrazy

Články, které by tě mohly zajímat