Právě vysíláme

Nejlepší hudební FLASHBACKY tohoto týdne! Poslechni si pecky let minulých

16. března 2018 14:00
Nejlepší hudební FLASHBACKY tohoto týdne! Poslechni si pecky let minulých

*N Sync – Pop Tahle hitovka od *N Sync byla svého času fakt velká pecka. V roce 2001 vyhrála dokonce čtyři ceny MTV Video Music Awards. V jakých kategoriích? Nejlepší skupinové video, Nejlepší pop video, Nejlepší taneční video a Cenu diváků. Jestli zaslouženě, to posuďte sami.   Backstreet Boys – I Want It That Way Popová balada […]

*N Sync – Pop
Tahle hitovka od *N Sync byla svého času fakt velká pecka. V roce 2001 vyhrála dokonce čtyři ceny MTV Video Music Awards. V jakých kategoriích? Nejlepší skupinové video, Nejlepší pop video, Nejlepší taneční video a Cenu diváků. Jestli zaslouženě, to posuďte sami.

 

Backstreet Boys – I Want It That Way
Popová balada roku, tak byl mnohými označován tento hit od Backstreet Boys. Píseň byla nominována na tři ceny Grammy Awards včetně těch nejdůležitějších Píseň a Nahrávka roku.

 

Mousse T. feat. Hot ‚n‘ Juicy & Inaya Day – Horny ’98
Tato píseň byla později uveřejněna na soundtrackovém albu seriálu South Park Chef Aid: The South Park Album. Na albu skladba začíná telefonátem mezi Sidem Greenfieldem (namluveným Treyem Parkerem) a tvůrci South Parku, Mattem Stoneem a Treyem Parkerem. V nahraném rozhovoru (který začíná na předchozí skladbě a pokračuje skrze celém Horny) Matt a Trey opakovaně vyjadřují svůj nesouhlas s uvedením tohoto songu na albu a Sid Greenfield konečně souhlasí s tím, že ji mezi soundtracky na desku neumístí. (Samozřejmě, až po dokončení skladby v plném rozsahu. :))

 

Zdroj: YouTube

Články, které by tě mohly zajímat