Právě vysíláme

Nejoblíbenější blogerka a bloger roku? Nominace pro nový ročník odstartovaly

11. října 2016 15:59
Nejoblíbenější blogerka a bloger roku? Nominace pro nový ročník odstartovaly

Celý rok blogovali a teď se utkají o přízeň svých fanoušků! Ti vyberou nejlepší a nejoblíbenější blogerky a blogery za rok 2016.

Startuje čtvrtý ročník Czech Blog Awards! Anketa s raketovým růstem čtenářské a divácké přízně – aktuálně oslovuje neuvěřitelné 3 miliony uživatelů! Kdo ovládne anketu a tím i trendy pro příští rok?

Nominace odstartovaly

Nominovat nejlepších blogerky a blogery roku 2016 mohou čtenáři a diváci už nyní! Nominace se právě otevřely a tipy na své oblíbence mohou fanoušci zasílat až do 23. října prostřednictvím stránek www.BlogerkaRoku.cz a www.BlogerRoku.cz.

Kdo získá tentokrát prestižní titul?

Pouhé čtyři roky existence stačily anketě, aby se vypracovala ve velkolepou oslavu blogování. Všichni významní blogeři a YouTubeři různých generací, zaměření či stylů se opět po roce sejdou v Hudebním divadle Karlín. Slavnostní večer bude patřit především jim – a také jejich fanouškům, kteří jsou ve své přízni věrní a díky nimž význam Czech Blog Awards stále roste.

Kdo se tentokrát stane blogerkou roku? Kdo získá prestižní titul? Loni anketu opanovaly mezi dámami A Cup of Style, Shopaholic Nicol, Petra Lovely Hair, Tereza in Oslo, Kitchenette. Cosmo objevem roku se stala blogerka My Cooking Diary! Mezi pány zase bodovali „Hoggy“ a Deníček moderního fotra. Kdo se ale kormidla v moři trendů ujme tentokrát?

Rozhodovat budou fanoušci

Nejoblíbenější Blogerky se budou volit opět v těchto kategoriích: Beauty, Fashion, Life, Food, Cosmo objev roku a Video blogerka roku. Nejoblíbenějšího blogera si pak čtenáři a diváci zvolí ve dvou kategoriích – Bloger a Video bloger roku.

Průběh ankety je rozdělen do několika fází. Po uzavření úvodních nominací přijde na řadu hlasování do TOP 10 a pak finále! Hlasování o absolutní pořadí bude vyhlášeno na finálovém večírku v Hudebním divadle Karlín 23. listopadu 2016 za účasti blogerek a blogerů, sponzorů, zástupců médií a řady známých osobností.

Články, které by tě mohly zajímat