Právě vysíláme

Nenech si ujít druhou várku FLASHBACKŮ. Tyto songy tě naladí na tu správnou párty vlnu

9. února 2018 15:30
Nenech si ujít druhou várku FLASHBACKŮ. Tyto songy tě naladí na tu správnou párty vlnu

Lily Allen – Hard Out Here Hard Out Here je píseň anglické zpěvačky Lily Allen, která byla vydána 17. listopadu 2013 jako první singl z třetího studiového alba Sheezus. Lily napsala píseň se svým producentem Gerem Kurstinem. Skladba byla velmi úspěšná v Německu, Velké Británii i ve Švýcarsku. Ocenili ji i hudební kritici.   Limp Bizkit […]

Lily Allen – Hard Out Here


Hard Out Here je píseň anglické zpěvačky Lily Allen, která byla vydána 17. listopadu 2013 jako první singl z třetího studiového alba Sheezus. Lily napsala píseň se svým producentem Gerem Kurstinem. Skladba byla velmi úspěšná v Německu, Velké Británii i ve Švýcarsku. Ocenili ji i hudební kritici.

 

Limp Bizkit – Home Sweet Home / Bittersweet Symphony


Home Sweet Home, nebo také Bittersweet Symphony je píseň americké rockové skupiny Limp Bizkit. Byla vydána v prosinci 2005. Hudební video je kombinací všech předchozích videí Limp Bizkit, záběrů z koncertů, ze zákulisí a z natáčení.

 

Stromae – Papaoutai


Papaoutai je píseň belgického hudebníka Stromaeho. Byla vydána 13. května 2013 jako první singl z druhého studiového alba Racine Carrée. Song se stal v Belgii v roce 2013 nejprodávanějším singlem.

 

Sum 41 – In Too Deep


Kanadská kapela Sum 41 vydala song In Too Deep 1. září v roce 2001. Píseň je součástí alba All Killer No Filler. Videoklip režíroval Marc Klasfeld.

 

T. I. feat. Iggy Azalea No Mediocre


No Mediocre je píseň amerického rappera s uměleckým jménem T. I. Song byl vydán 17. června 2014 prostřednictvím Grand Hustle a Columbia Records a je součástí rapperova devátého studiového alba Paperwork. Píseň produkoval DJ Mustard a hostuje na ní rapperka z Austrálie Iggy Azalea.

 

Zdroj: YouTube

 

7 nejhorších, nejnechutnějších a nejtrapnějších filmů, které nás čekají v roce 2018

Články, které by tě mohly zajímat