Právě vysíláme

Nenechte si ujít FLASHBACKY pro tento týden!

25. května 2018 12:52
Nenechte si ujít FLASHBACKY pro tento týden!

Complicated je debutový singl zpěvačky kanadského původu Avril Lavigne, který byl vydán 14. května 2002 a pochází z alba Let Go. Song sklidil obrovský úspěch. V americké hitparádě Billboard Hot 100 obsadil druhé místo a dobře si vedl i v Austrálii, v Mexiku a na Novém Zélandu.   I Know You Were Trouble je píseň […]

Complicated je debutový singl zpěvačky kanadského původu Avril Lavigne, který byl vydán 14. května 2002 a pochází z alba Let Go. Song sklidil obrovský úspěch. V americké hitparádě Billboard Hot 100 obsadil druhé místo a dobře si vedl i v Austrálii, v Mexiku a na Novém Zélandu.

 

I Know You Were Trouble je píseň zaznamenaná americkou zpěvačkou a skladatelkou Taylor Swift. Song napsala sama Taylor pro své album Red, které vyšlo 9. října 2012.

 

The Pretender je píseň americké alternativní rockové kapely Foo Fighters, která byla prvním singlem z alba nazvaného Echoes, Silence, Patience & Grace z roku 2007. Jedná se o jednu z nejúspěšnějších písní Foo Fighters, která v žebříčku US Billboard Hot 100 dlouho držela první místo.

Články, které by tě mohly zajímat