Právě vysíláme

Nevěsty s růžovými vlasy a ženiši v kožených bundách? I to je letos IN!

19. ledna 2018 8:00
Nevěsty s růžovými vlasy a ženiši v kožených bundách? I to je letos IN!

Rok 2018 je ten pravý na svatbu. V rámci obřadu je totiž dovoleno téměř vše. Trendem je vyzdvihnout životní hodnoty i postoje a zůstat sám sebou. Jak na to? Dozvíte se na lednovém Svatebním veletrhu v hotelu Diplomat.

Pokud nevíte, jak zorganizovat stylové obřady, nebo se chcete jen inspirovat, vyrazte na 18. ročník tradičního Svatebního veletrhu v hotelu Diplomat. A co tedy letos letí? Na jedná straně je moderní spojení s přírodou (BOHO), na druhé straně se objevují nekonvenční a rebelské punkrockové svatby.

Bohemian style a boho styl v sobě mísí prvky etna, hippiee a gypsy stylu. Bohémský styl je úzce spjat s přírodou. Ideálním svatebním prostorem je proto například stodola, zahrada, louky. Dekorace se nese v přírodním duchu. Svatební šaty by měly být jednoduché a vzdušné, vlasy by měly působit nedbale. Bohémský styl je vhodný pro všechny ženy, které nemají strach odlišit se a ukázat svou osobitost.

Inspirací pro punkrockovou svatbu se stává vlastní tetování nebo netradiční barva vlasů. Dovoleno je v podstatě vše, co je v rozporu s romantikou. Snoubenci můžou jít úplně vlastní cestou, nebojí se kombinovat klasické svatební prvky s jejich představou, například krajkové šaty s prvky z kůže a obrázkem lebky. Místo nazdobeného automobilu se na svatbu vydají na Harleyi. Místo lodiček si obují pracovní boty, prstýnky nahradí tetováním s originálními motivy.

Svatební veletrh v hotelu Diplomat se koná v pátek 26. 1. (15.00 – 19.30) a v sobotu 27. 1. (10.00 – 16:00). Můžete se těšit na tematické salónky, bohatý doprovodný program včetně workshopů a moderátora Davida Gránského.

Více informací na www.svatebniveletrh.cz

Rychlosvatba: Žena odpověděla muži na inzerát na Facebooku, za šest dní se vzali

Články, které by tě mohly zajímat