Právě vysíláme

NIKKY vážila neuvěřitelných 270 kilo a šlo jí i o život. Dnes je z ní sexy kočka!

14. července 2018 15:10
NIKKY vážila neuvěřitelných 270 kilo a šlo jí i o život. Dnes je z ní sexy kočka!

Příběhy lidí, kteří byli silně obézní, ale dokázali zhubnout, nás prostě nepřestávají bavit. Některé z nich jsou totiž vážně neuvěřitelné!

Britka Nikki Webster vždy milovala jídlo a zdravý životní styl jí nic neříkal. Časté přejídání a prakticky žádný pohyb tak nakonec vyústili v to, že v pouhých 34 letech měla žena neuvěřitelných 270 kilo.

Nikky to vypadalo bledě. Její zdravotní stav byl katastrofální, a dokonce jí šlo i o život. A když už to vypadalo, že se nikdy nic nezmění, sebrala veškerou svou vůli a rozhodla se pro změnu! Nejprve chtěla začít s částečným odstraněním žaludku. Lékaři jí však sdělili, že pokud chce tento zákrok podstoupit, musí shodit 20 kilo.

ČTĚTE TAKÉ: Hubnutí nechte až po Vánocích. Kdyby vám poté chyběla inspirace. Tyto páry vás rozhodně namotivují

Obézní Nikky proto začala žít zcela nový život. Nejenže přestala jíst nezdravá jídla, ale dokonce se i věnovala sportu a často se hýbala. Za pár měsíců šlo 20 kilo dolů a šťastná Nikky podstoupila operaci, která dobře dopadla. Dokonce se díky operaci v ženě objevila i touha po štíhlém těle.

Dnes má Nikki krásných 87 kilo a její proměna je neuvěřitelná. Při pohledu na její tělo by málokdo tipoval, že ještě před pár lety se stěží vešla do dveří.

 

Zdroj: TLC

Galerie, která dokazuje, že pokud chcete, dokážete cokoliv na světě. I zhubnout 200 kilo

Články, které by tě mohly zajímat