Právě vysíláme

Nominace na Hudební ceny Evropy 2 za rok 2016 jsou tu! Podpoř svého favorita!

20. února 2017 0:01
Nominace na Hudební ceny Evropy 2 za rok 2016 jsou tu! Podpoř svého favorita!

Hlasuj i letos pro svého nejoblíbenějšího domácího nebo zahraničního interpreta v kategorii zpěvák, zpěvačka, kapela, písnička, DJ a zvol i Objev roku! Letos můžeš opět ocenit i to nejlepší Evropa 2 Ungplugged video.

A že je z čeho vybírat 🙂 Hlasovat můžeš od 20. 2. – 28.2. pro širší výběr a od 1. 3. – 10. 3. pro ty nejlepší, kteří od vás dostanou v prvním kole nejvíce hlasů. Hudební ceny Evropy 2 budou v éteru živě vysílané 15. března mezi 15. a 18. hodinou pod taktovkou našich moderátorů Tomáše Zástěry a Jindry Ekla. Těšit se můžeš i na přímý přenos přes Facebook LIVE, kterým tě opět provede naše Káťa Říhová a vyzpovídá pro tebe i všechny naše exkluzivní hosty!

HLASUJ ZDE!

Jako i minulý rok se můžeš zapojit do našeho online feedu, když publikuješ na svůj facebook, instagram nebo twitter příspěvek s hashtagem #e2ceny. Objevíš se tak u nás na stránkách a třeba tvůj příspěvek přečteme i do éteru.

Proč vlastně hlasovat? Minimálně proto, abys podpořil své oblíbené umělce nebo třeba abys vyhrál/a skvělé ceny od Skiareálu Špindlerův mlýn.

I letos jede Evropa 2 muziku na maxximum!

Články, které by tě mohly zajímat