Právě vysíláme

Nové album BEYONCÉ je hrou tajemných čísel. Tady jsou teorie o jeho názvu a datu vydání

31. března 2016 14:30
Nové album BEYONCÉ je hrou tajemných čísel. Tady jsou teorie o jeho názvu a datu vydání

Své poslední album vydala Beyoncé v roce 2013 docela překvapivě. Podobné by to mohlo být i s její letošní novinkou.

Už 27. dubna Beyoncé vyráží z floridského Miami na své světové koncertní turné. Není tedy divu, že se množí spekulace a „zaručené“ teorie o názvu a datu vydání jejího nového alba. Pojďme si společně projít ty nejpravděpodobnější.

Teorie č. 1:
Album prý vyjde už zítra, tedy 1. dubna, pod názvem „Formation“. Když pomineme, že je apríl, tak pro tento názor hraje fakt, že v Americe alba vychází nejvíc právě v pátek. Název by pak taky byl pochopitelný, a to podle jednoho z už vydaných singlů.

Teorie č. 2:
Nová deska Beyoncé prý tentokrát bude ve znamení čísel. Ona má narozeniny 4. září, její manžel Jay-Z zase 4. prosince. Ideálním datem pro cestu alba na tento svět je tedy 4. duben. Navíc právě v tento den před osmi lety měli Beyoncé a Jay-Z svatbu. A aby těch číslic nebylo málo, tak by se mělo objevit i v samotném názvu, který by měl znít „B6“. I tenhle titul by měl svou logiku, protože v kariéře Beyoncé půjde o šestou studiovku.

Teorie č. 3:
Tahle teorie asi nejvíc fantazíruje. Když necháme stranou, že si ani nepohrává se žádným názvem, tak o to víc rozvíjí samotný obsah alba. Mělo by na něm prý být 14 – 16 songů a největší peckou má být duet s Adele! Deska prý bude součástí „něčeho většího“, za čím se má schovávat nějaký mini film.

Která teorie bude nakonec ta správná? Možná žádná, možná bude z každé platit něco. Hlavně ať už tu novinka v podání Beyoncé je!

JLO se během jedné show pěkně rozvášnila. Zazpívala Bruno Marse, napsala SMSku Leonardu DiCapriovi a naučila moderátora svůj sexy tanec

ADELE připravila fanouškům překvapení. Na koncertě pozvala na pódium svoji dvojnici

Články, které by tě mohly zajímat