Právě vysíláme

Novinka Evropy 2: ADELE – Send My Love (To Your New Lover)

25. června 2016 19:00
Novinka Evropy 2: ADELE – Send My Love (To Your New Lover)

V Evropa 2 Music Chart se Adele s touhle vypalovačkou nedařilo. Dostane od Vás šanci druhou a bude se Vám její novinka, kterou nasazujeme do éteru v sobotu 25. června 2016 líbit?

https://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/thumb/3/3f/Adele_-_Send_My_Love_%28To_Your_New_Lover%29_%28Official_Single_Cover%29.png/220px-Adele_-_Send_My_Love_%28To_Your_New_Lover%29_%28Official_Single_Cover%29.pngprofilová fotka uživatele Adele

Třetí studiové album „25“ britské zpěvačky Adele sbírá úspěch za úspěchem. Singl „Send My Love (To Your New Lover)“ je třetí, který byl z desky vypuštěn do rádií. Napsala jej Adele společně s Maxem Martinem a Shellbackem. Píseň je určená ex-příteli (tomu stejnému, který ji inspiroval v albu „21“), z jehož odchodu Adele pociťuje radost.

Kritici nad songem plesají. Označují jej za klasicky popový, ale zároveň také svěží a hravý. Podle magazínu USA Today patří dokonce singl k 50 nejlepším písním za rok 2015.

Videoklip se natáčel v Anglii a režíroval ho Patrick Daughters. Společně tak se zpěvačkou dokazují, že v jednoduchosti je krása. Adele v něm vystupuje v květovaných šatech na černém pozadí. Po krátké chvilce se první obraz překryje druhým, téměř identickým a tak dál a dál, až nakonec můžeme vidět několik záběrů Adele běžících přes sebe.

V současné době zpěvačka obráží Spojené státy a Evropu s turné, pojmenovaném jednoduše – Adele Live 2016. Všechny koncerty jsou beznadějně vyprodané.

Články, které by tě mohly zajímat