Právě vysíláme

Novinka EVROPA 2 MUSIC CHART: JOHN NEWMAN – Fire In Me

19. července 2018 19:00
Novinka EVROPA 2 MUSIC CHART: JOHN NEWMAN – Fire In Me

Britský zpěvák John Newman, majitel jednoho z nejvýraznějších hlasů, se vrací prostřednictvím singlu Fire In Me, který produkoval Mark Ralph, jež v minulosti spolupracoval například s Clean Bandit, Jax Jonesem nebo Almou. John Newman se v minulosti zasloužil o stvoření hned několika klasických popových hitů, které zůstanou pevně zakotveny v hudební historii – Love Me Again, Losing Sleep a Come & Get It nebo Blame s Calvinem Harrisem, který přesáhl 600 milionů zhlédnutí na YouTube. Hlasuj pro Johna Newmana v Evropa 2 Music Chart počínaje […]

Britský zpěvák John Newman, majitel jednoho z nejvýraznějších hlasů, se vrací prostřednictvím singlu Fire In Me, který produkoval Mark Ralph, jež v minulosti spolupracoval například s Clean BanditJax Jonesem nebo Almou.

John Newman se v minulosti zasloužil o stvoření hned několika klasických popových hitů, které zůstanou pevně zakotveny v hudební historii – Love Me AgainLosing Sleep a Come & Get It nebo Blame s Calvinem Harrisem, který přesáhl 600 milionů zhlédnutí na YouTube.

Hlasuj pro Johna Newmana v Evropa 2 Music Chart počínaje dnešní 20:00 hodinou!

Podpořit můžeš i další songy z aktuální TOP 20 nebo některou z dalších 3 novinek:

Články, které by tě mohly zajímat