Právě vysíláme

Novinka Evropy 2: JUSTIN BIEBER feat. BLOODPOP® – Friends

22. listopadu 2017 22:30
Novinka Evropy 2: JUSTIN BIEBER feat. BLOODPOP® – Friends

Rekordních 7 týdnů bodovala písnička v hitparádě Evropa 2 Music Chart. Nyní je čas jí dát šanci i v rámci našeho klasického playlistu. Song jsme do něj nasadili v sobotu 18. listopadu 2017.

Justin Bieber útočí na taneční parket skvělou novinkou Friends!

Justinu Bieberovi nebylo nějakou dobu slyšet. Sice se podílel i na globálním úspěchu hitu Despacito, jehož remix, ve kterém je ke slyšení právě i tento kanadský zpěvák, zabodoval na prvních příčkách hitparád v desítkách zemí a například v Americe vede již 14 týdnů Billboard Hot 100, ale od jeho posledního sólového singlu už nějaký ten čas utekl. O to více potěšující je, že svoji novinku Friends vydává bez předchozího varování.

Píseň Friends natočil Justin společně se svým dlouholetým kamarádem, americkým producentem Michaelem Tuckerer, který vystupuje pod uměleckým jménem BloodPop®. Ten s Justinem spolupracoval již na jeho posledním albu Purpose, ale na svém kontě má i spolupráci s Lady GagaMadonnou nebo Britney Spears. BloodPop® je považován za jednoho z nejnadanějších popových producentů této generace, což opětovně potvrzuje i singlem Friends. Jednoduchá taneční píseň spojující světy popu a dance je jasným hitem na první dobrou, který jen tak z hlavy nedostanete!

Články, které by tě mohly zajímat