Právě vysíláme

Novinka Evropy 2: KELLY CLARKSON – Love So Soft

5. listopadu 2017 20:45
Novinka Evropy 2: KELLY CLARKSON – Love So Soft

Celých 7 týdnů Kelly s tímto songem bodovala v naší Evropa 2 Music Chart. Od soboty 2. prosince 2017 jsme song nasadili i do našeho klasického playlistu.

Dva a půl roku od minulé desky Piece By Piece se Kelly Clarkson opět vrací na hudební pole. V mezidobí přesídlila k nové nahrávací společnosti, povila druhé dítě a rozhodla se splnit si sen a konečně natočit desku, jakou si vždy přála, ovlivněnou soulovou hudbou a zlatými časy Whitney Houston či Mariah Carey. Zda se jí povedla, zjistíme 27. října 2017, kdy novinka nazvaná Meaning Of Life vyjde, ochutnat ale můžeme už nyní.

Za pilotní singl byla zvolena písnička Love So Soft, v níž se Kelly vokálně nijak nebrzdí a zvukem se vrací o pár let či spíše dekád zpět, neuslyšíte tak rozhodně žádnou xtou variaci na The Chainsmokers či Calvina Harrise. Na videoklipu je pak rozhodně vidět, že jí nové vydavatelství věří, protože tolik počítačových triků, prostředí, šatů a vůbec nápadů v každém záběru jste v tříminutovém videu asi už dlouho neviděli.

Zdroj: MusicServer.cz

Články, které by tě mohly zajímat