Právě vysíláme

Novinka Evropy 2: MIKE SHINODA feat. GRANDSON – Running From My Shadow

4. září 2018 11:45
Novinka Evropy 2: MIKE SHINODA feat. GRANDSON – Running From My Shadow

Song nám úspěšně boduje v naší Evropa 2 Music Chart a tak ho od soboty 1. září 2018 nasazujeme i do klasického air-playe.

Hudebník Mike Shinoda vydal sólové album. Deska Post Traumatic vznikla jako reakce na smrt zpěváka Chestera BenningtonaLinkin Park.

Nahrávka je osobní výpovědí člověka, který se pokouší ulevit svému trápení. Smutný odchod přítele a kolegy z kapely Shinodu hluboce zasáhl, tvůrčí vzepětí mu posloužilo jako terapie. Zavřel se ve svém domě v Los Angeles a pokusil se ze svého žalu vypsat. „Zármutek je osobní, intimní zkušenost. A tahle deska je cesta ven z temnoty,“ prohlásil ještě před jejím vydáním. „Nejsou to Linkin Park ani Fort Minor. Jsem to jen já…“

Šestnáct skladeb je svědectvím o jeho duševním rozpoložení. „Lidé, kteří procházejí něčím podobným, by se nemuseli cítit osamoceni,“ nechal se slyšet. Shinoda album napsal a sám produkoval, k některým z nahrávek natočil i vizuály. Deska přesto není dílem jediného muže. Frontman Linkin Park si do studia pozval několik hostů, ve skladbách se objevují Machine Gun Kelly, Blackbear, Chino MorenoDeftones nebo Grandson.

Právě s kanadsko-americkým hudebníkem Jordanem Benjaminem aka Grandsonem představuje skladbu Running From My Shadow.

Hlasuj pro Mikea Shinodu a Grandson v Evropa 2 Music Chart!

Zpěvačka Von zhudebnila svůj orgasmus

Články, které by tě mohly zajímat