Právě vysíláme

Novinka Evropy 2: ONEREPUBLIC feat. LOGIC – Start Again

23. února 2019 16:45
Novinka Evropy 2: ONEREPUBLIC feat. LOGIC – Start Again

Song odstartoval své působení na Evropě 2 již v červnu roku 2018, kdy bodoval v naší hitparádě Evropa 2 Music Chart. A proto, že se Vám song líbí a hrát ho chcete, nasazujeme ho od soboty 23. února 2019 do klasického playlistu, ne na pozici novinky, ale slýchat ho budete poměrně často.

Na Grammy nominovaná multiplatinová kapela OneRepublic ve spolupráci s jedním z nejúspěšnějších rapperů současnosti Logicem vydává singl Start Again, který pochází ze soundtracku k pokračování seriálu 13 Reasons Why nazvaném 13 Reasons Why – Season 2. Na albu najdete třeba i song Back To You od Seleny Gomez, singl Lovely od Khalida nebo song Sanctify od Years & Years.

První série pojednávala o středoškolačce Hannah, která se rozhodla spáchat sebevraždu. Důvody, které jí k tomu vedly, nahrála na 13 kazet, které nechala postupně poslechnout všechny lidi, kteří se nějakým způsobem přičinili na její smrti. Druhá sezóna začíná po její sebevraždě, mapuje cesty oněch lidí za uzdravením a věnuje se soudnímu procesu s Hanninou střední školou.

OneRepublic za svou kariéru prodali přes 16 milionů kopií alb a svůj věhlas získali a následně potvrdili prostřednictvím hitů ApologizeWherever I GoLove Runs Out nebo Counting Stars. Frontman kapely Ryan Tedder, který je zároveň skladatelem a producentem, v minulosti spolupracoval například s Camilou CabelloKygemJamesem ArthuremHailee SteinfeldPaulem McCartneym nebo U2.

Logic má za sebou vydání hitu 1-800-273-8255, který na YouTube získal čtvrt miliardy zhlédnutí, stal se třikrát platinovým a umístil se na třetí příčce Billboard Hot 100. Jeho třetí album Everybody debutovalo na prvním místě v americké hitparádě a prodalo se ho téměř čtvrt milionu kopií.

Články, které by tě mohly zajímat