Právě vysíláme

Novinka EVROPA 2 MUSIC CHART: PHARRELL WILLIAMS feat. CAMILA CABELLO – Sangria Wine

26. července 2018 18:00
Novinka EVROPA 2 MUSIC CHART: PHARRELL WILLIAMS feat. CAMILA CABELLO – Sangria Wine

Jedním ze spoluautorů hitu Camily Cabello Havana je i samotný král současné pop music Pharrell Williams. A tak bylo nasnadě opět spojit své síly a dát v nahrávacím studiu šanci skladbě Sangria Wine. Všechna hudební média ji označují samými superlativy. Jestli si Pharrell s Camilou přiťuknou na oslavu vydání společného duetu sangrií, to se zřejmě nedozvíme, ale […]

Jedním ze spoluautorů hitu Camily Cabello Havana je i samotný král současné pop music Pharrell Williams. A tak bylo nasnadě opět spojit své síly a dát v nahrávacím studiu šanci skladbě Sangria Wine. Všechna hudební média ji označují samými superlativy.

Jestli si PharrellCamilou přiťuknou na oslavu vydání společného duetu sangrií, to se zřejmě nedozvíme, ale dá se předpokládat, že singl sklidí podobné úspěchy jako Havana: 5x platinové ocenění za singlové prodeje, #1 hit ve více než 80 zemích světa a 600 miliónů zhlédnutí videoklipu na YouTube.

Nový hudební pár představil svůj aktuální hit poprvé živě na předávání Billboard Music Awards lasvegaské MGM Grand Garden Areně.

Hlasuj pro Pharrella Williamse a Camilu Cabello v Evropa 2 Music Chart počínaje dnešní 20:00 hodinou!

Podpořit můžeš i další songy z aktuální TOP 20 nebo některou z dalších 3 novinek:

Články, které by tě mohly zajímat