Právě vysíláme

Novinka Evropy 2: RUDIMENTAL feat. JAMES ARTHUR – Sun Comes Up

2. listopadu 2017 13:30
Novinka Evropy 2: RUDIMENTAL feat. JAMES ARTHUR – Sun Comes Up

V září nám song vypadl z hitparády hned jako novinka, od soboty 28. října 2017 jsme mu dali šanci další a nasadili jsme ho jako novinku do playlistu Evropy 2.

Skupina Rudimental zveřejnila videoklip k nejnovějšímu singlu. Skladba Sun Comes Up, ve které hostuje zpěvák James Arthur.

Rudimental na letní hitovce spolupracovali se zpěvákem Jamesem Arthurem. V jejich případě jde o běžnou praxi, v minulosti roli vokalisty v jejich nahrávkách přijali například Ed Sheeran, Anne-Marie, Emeli Sandé, John Newman nebo Ella Eyre. Řadu z těchto interpretů přitom londýnské taneční komando uvedlo do velkého hudebního světa, například Anne-Marie na začátku své kariéry jezdila se čtveřicí jako koncertní zpěvačka.

Singl je nepochybně předzvěstí nové desky, pravděpodobnost, že se příznivci Rudimental novinky dočkají ještě letos, je ovšem malá. Zatím posledními aktivitami kapely je loňský klubový singl Healing a album We The Generation z října 2015. Připomeňme, že na zmíněné desce kvarteto z Hackney spolupracovalo se spoustou zajímavých hostů v čele s Edem Sheeranem a zpěvačkou Anne-Marie, kterou Rudimental de facto uvedli do světa velkých hvězd.

Video vznikalo v Jižní Africe v nádherné scenérii písečných dun, režie se ujal Amos LeBlanc.

Song vychází na albu Toast To Our Differences.

Hlasuj pro Rudimental a Jamese Arthura v Evropa 2 Music Chart!

Články, které by tě mohly zajímat