Právě vysíláme

Novinka Evropy 2: TIËSTO feat. DZEKO, PREME & POST MALONE – Jackie Chan

20. srpna 2018 18:00
Novinka Evropy 2: TIËSTO feat. DZEKO, PREME & POST MALONE – Jackie Chan

Song jsme nasadili před pár týdny do naší hitparády Evropa 2 Music Chart. Od soboty 18. srpna 2018 ho nasazujeme i do klasického playlistu.

Držitel Grammy a platinový mezinárodně úspěšný DJ Tiësto v novém tanečním singlu Jackie Chan ovlivněném hip-hopem spojil síly s DJ Dzekem, hip-hoperem a písničkářem Premem a momentálně jedním z nejpopulárnějších interpretů Post Malonem.

Jackie Chan, který je dalším důkazem, že Tiësto se neomezuje na jeden žánr, ale je otevřený experimentu, následuje úspěch hitu Boom, který na YouTube získal přes 50 milionů zhlédnutí a celosvětově si připsal přes 100 milionů streamů.

Jackie Chan vznikl úplně spontánně,“ vypráví Tiësto. „S Dzekem a Postem jsme přátelé už delší dobu. Potom jsme v Las Vegas potkali Prema, který nám ukázal, na čem spolu s Postem už delší dobu pracují. Přišlo mi to jako skvělá příležitost ke spolupráci. Jsem z toho nadšený! Společně jsme totiž vytvořili letní hymnu.”

Tiësto je pravidelným headlinerem na největších festivalech světa, které se pořádají všude od Dubaje a Číny přes Mexiko po Evropu a Spojené státy. V roce 2004 jako první DJ v historii otevíral Olympijské hry.

Song vychází na albu The London Sessions.

Hlasuj pro Tiësta, Dzeka, Premea a Post Malonea v Evropa 2 Music Chart!

Články, které by tě mohly zajímat