Právě vysíláme

Novinka Evropy 2: ASTRID S – Breathe

20. června 2017 20:00
Novinka Evropy 2: ASTRID S – Breathe

Hrajeme od soboty 17. června 2017.

Astrid S, popová senzace z Norska, představuje svůj nový singl Breathe z druhého EP Party’s Over. Zpěvačka touto písní navazuje na loňský úspěšný rok, kdy se svým hitem Hurts So Good překonala na Spotify hranici 120 milionů streamů!

Song Breathe produkoval Oscar Hotler ve věhlasných studiích Wolf Cousins, kde vznikly i hity pro zpěvačky Tove Lo, Demi Lovato či Ellie Goulding.

I když je Astrid S pouhých 20 let, má za sebou již nejeden úspěch, a to jak doma v Norsku, tak i po světě. Vedle již zmiňovaných úspěchů singlu Hurts So Good na streamingových platformách, zabodovala i s klipem k tomuto songu, který jen na YouTube překročil hranici 7 milionů zhlédnutí. Píseň pochází z debutového EP Astrid S, které bylo přijato hudebními médii i odbornou kritikou velmi pochvalně.

Dodejme, že půvabná dívka, která je podle kritiků považována aktuálně za jeden z nejlepších norských popových exportů, získala v roce 2015 MTV EMA v kategorii Nejlepší norský umělec, na svém kontě má i několik nominací na norské ceny Grammy a v letošním roce vyhrála za své EP i cenu jakožto nováček, který dosáhl největšího průlomu.

Články, které by tě mohly zajímat