Právě vysíláme

Novinka Evropy 2: BASTILLE – Blame

16. ledna 2017 20:00
Novinka Evropy 2: BASTILLE – Blame

Hrajeme od soboty 14. ledna 2017.

Když se před třemi lety hitem Pompeii poprvé globálně prosadilo britské seskupení Bastille, nikdo asi nečekal, že se čtveřice z Londýna během krátké doby stane jednou z nejoblíbenějších britských kapel poslední dekády.

Po úspěchu debutové desky Bad Blood a její reedice, kterých se prodalo po světě více než čtyři milióny kusů, je tu konečně nová deska. Jejím nástupcem je album Wild World a na trhu se objevilo vloni v září. Základní podoba desky obsahuje celkem 14 singlů, její deluxe rozšířená verze má o 5 songů víc.

Bastille, které na veřejnosti nejvíce prezentuje charismatický zpěvák Dan Smith, desku natáčeli opět v tom samém malém studiu v jižní části Londýna, kde kdysi vznikla i debutová deska. Již zmiňovaný Dan je autorem i všech nových písní, a zároveň se společně s Markem Crewem, pomyslným 5. členem kapely, postaral opětovně i o produkci. Kapela sice i nadále dává důraz na neotřelé melodie a chytlavé refrény, ale na své novince slibuje i určité hudební dozrání. My z desky přinášíme rockovou pecku Blame.

Články, které by tě mohly zajímat