Právě vysíláme

Novinka Evropy 2: CHINASKI feat. BÁRA HOSNEDLOVÁ – Slovenský klín

1. března 2016 15:10
Novinka Evropy 2: CHINASKI feat. BÁRA HOSNEDLOVÁ – Slovenský klín

„Slovenský klín“ je třetím singlem, který kapela Chinaski vpustila do tuzemských rádií z alba „Rockfield“. Toto album se záhy po vydání stalo platinovým a jedním z nejprodávanějších na našem trhu. Singl nazpíval Michal Malátný společně se zpěvačkou Bárou Hosnedlovou. Ta nazpívala píseň zpočátku pouze pracovně a později měla být nahrazena slovenskou zpěvačkou. Bára se však […]

Slovenský klín“ je třetím singlem, který kapela Chinaski vpustila do tuzemských rádií z alba „Rockfield“. Toto album se záhy po vydání stalo platinovým a jedním z nejprodávanějších na našem trhu.

Singl nazpíval Michal Malátný společně se zpěvačkou Bárou Hosnedlovou. Ta nazpívala píseň zpočátku pouze pracovně a později měla být nahrazena slovenskou zpěvačkou. Bára se však slovenštiny a zpěvu zhostila tak dobře, že se kluci z kapely rozhodli nikoho nehledat. Jedná se tak zřejmě o první česko-slovenský duet nazpívaný dvěma Čechy.

K písni vznikl také hudební videoklip, kde hraje Denisa Vopěnková s Markem Němcem a je z něj patrná inspirace Andersonovou pohádkou O cínovém vojáčkovi.

Články, které by tě mohly zajímat