Právě vysíláme

Novinka Evropy 2: IMAGINE DRAGONS – Next To Me

13. března 2018 12:45
Novinka Evropy 2: IMAGINE DRAGONS – Next To Me

Hrajeme od soboty 10. března 2018.

Jedna z nejpopulárnějších kapel současnosti Imagine Dragons vydává singl Next To Me, který pochází z aktuálního třetího alba Evolve, jehož se prodalo přes 1,3 milionů kopií a připsalo si přes 4 miliardy streamů. Singl produkoval Alex Da Kid, který v minulosti spolupracoval s hvězdami jako Dr. DreEminem nebo Nicki Minaj. V létě vyjde skrze HBO dokument, ve kterém frontman Dan Reynolds zkoumá, jak se mormoni chovají ke členům LGBTQ komunity.

Skupina vznikla v roce 2009 ve složení Dan Reynolds (zpěv), Wayne Sermon (kytara), Ben M Kee (basová kytara) Daniel Platzman (bicí). Po sérii několika EP si Imagine Dragons získali fanouškovskou základnu. Poté kapela debutovala v roce 2012 s dvakrát platinovým průlomovým singlem It’s Time. Night Visions vyšlo ve stejný rok a Imagine Dragons se za velmi krátké období proměnili z debutantů v celosvětově známé superhvězdy, které vyprodávají největší koncertní lokace. Night Visions se celosvětově prodalo přes pět milionů kusů. Druhý singl alba, devětkrát platinový Radioactive se v Billboard Rock stal číslem jedna a vydobyl kapele v roce 2014 cenu Grammy. Třetí singl Demons získal prvenství v Alternative And Top 40 Radio, a prodalo se jej v USA 3,9 milionu kusů. Druhé album Imagine Dragons Smoke + Mirrors již debutovalo na prvním místě v Billboard Top 200.

Evropa 2 je mediálním partnerem koncertu kapely Imagine Dragons v Praze – kluci vystoupí v pondělí 16. dubna 2018 v pražské O2 areně.

Články, které by tě mohly zajímat