Právě vysíláme

Novinka Evropy 2: LENNY – Stranger (In This World)

18. února 2017 15:45
Novinka Evropy 2: LENNY – Stranger (In This World)

Hrajeme od soboty 18. února 2017.

Charismatická zpěvačka Lenny, která svým chraplákem okouzlila Itálii, představuje další ze svých jedinečných skladeb!

Už za pár dní se Lenny vrátí se svým Hearts Tour na koncertní pódia. Turné mediálně podpoří i Evropa 2. Hudebním hostem Hearts Tour 2017 bude talentovaný mladý písničkář Jakub Ondra a v Brně se jako speciální představí host Paulie Garand, se kterým Lenny nazpívala duet Hladina.

Ještě předtím posílá do českého éteru emocemi nabitý singl Stranger (In This World), který  je věnovaný všem mladým lidem, kteří se rozhodli jít proti proudu. Autorská skladba z debutové desky Hearts. „Písnička Stranger (In This World) je o mladých lidech s potenciálem, kteří se ale rozhodli revoltovat proti společnosti a žít nekonvenčním životem zcela mimo ni. Inspirací mi byl dokument Vans – Off The Wall,“ vysvětluje Lenny.

Nadaná písničkářka zažívá jedno z nejúspěšnějších období svého muzikantského života. Její skladba Hell.o se již několik týdnů drží na předních příčkách v nejposlouchanějších italských rádiích (TOP 10 v italském oficiálním rádiovém žebříčku) a stejně tak klip Hell.o se v Itálii stal nejhranějším zahraničním videoklipem. Není pochyb o tom, že Italům pověstný chraplák Lenny učaroval. Minulý týden naživo vystoupila v jedné z nejoblíbenějších a nejsledovanějších italských talk show Che Tempo Che Fa, kde se v minulosti objevili např. Adele či u2.

Články, které by tě mohly zajímat