Právě vysíláme

Novinka Evropy 2: SELENA GOMEZ feat. MARSHMELLO – Wolves

13. prosince 2017 19:15
Novinka Evropy 2: SELENA GOMEZ feat. MARSHMELLO – Wolves

Několik týdnů song vysoko boduje v naší hitparádě Evropa 2 Music Chart, od soboty 9. prosince 2017 má šanci hrát i v našem klasickém playlistu.

Jedna z nejznámějších zpěvaček současnosti Selena Gomez vydává v pořadí třetí singl Wolves, který napsala v Japonsku, když se vyrovnávala s událostmi uplynulého roku, mezi něž patří například transplantace ledviny. Singl pochází z připravované desky, jejíž název a datum vydání zpěvačka oznámí, jakmile dá nově napsaný materiál dohromady. Na singlu Wolves spolupracovala Selena s DJem a producentem Marshmelloem, který se na svých koncertech objevuje výhradně s maskou obřího marshmallow na hlavě. Jeho nahrávky na YouTube dosahují desítek milionů zhlédnutí a v roce 2016 byl nominován v mezinárodní soutěži taneční hudby na umělce roku.

Selena Gomez začínala jako úspěšná herečka, která se prostřednictvím kapely Selena Gomez & The Scene v roce 2008 přesunula na pole hudby. Po třech albech kapelu opustila a dala se na sólovou dráhu. Od té doby její alba i jednotlivé skladby plní přední příčky prestižních hitparád. Selena za svou kariéru prodala přes 7 milionů alb a 22 milionů singlů. Nejnovější chytlavé singly Bad Liar a Fetish na YouTube dohromady dosáhly téměř půl miliardy zhlédnutí.

Song vychází na albu Seleny Gomez s názvem Rare.

Články, které by tě mohly zajímat