Právě vysíláme

Novinka Evropy 2: THE CHAINSMOKERS feat. HALSEY – Closer

29. srpna 2016 22:00
Novinka Evropy 2: THE CHAINSMOKERS feat. HALSEY – Closer

Hrajeme od soboty 27. srpna 2016.

Americké DJ duo The Chainsmokers datuje počátek své kariéry do roku 2012. Od té doby mají za sebou velký kus práce a nezastavují se ani teď, v době letního odpočinku. Po zpěvačce Rozes, jež se s kluky podílela na hitu Roses, a Daye, která nazpívala vokály k singlu Don’t Let Me Down, přizvali členové dua ke spolupráci opět ženu. Tentokrát se jedná o mladou a talentovanou americkou zpěvačku Halsey.

Halsey začínala jako velká většina umělců snažící se prosadit – postováním cover verzí na YouTube. Obzvlášť velký úspěch získala s parodií na singl I Know You Were Trouble od Taylor Swift, který pojmenovala The Haylor Song.

Píseň Closer napsal Andrew Taggart, člen dua The Chainsmokers, společně s kanadským DJ Shaunem Frankem. Při vzniku se nechali inspirovat slavným hitem I Miss You od kapely Blink-182. Zároveň se jedná o první Andrewův pěvecký počin, protože dosud na žádné nahrávce nezpíval. Singl debutoval na deváté příčce prestižního žebříčku Billboard Hot 100, a po druhém týdnu se dokonce umístil na místě prvním.

Mrkni na video Hudební novinky Evropy 2 pro tento týden

Články, které by tě mohly zajímat