Právě vysíláme

Novinka Evropy 2: THIRTY SECONDS TO MARS – Dangerous Night

6. března 2018 21:30
Novinka Evropy 2: THIRTY SECONDS TO MARS – Dangerous Night

Hrajeme od soboty 3. března 2018.

Americká multi-platinová senzace Thirty Seconds to Mars vydává nový singl Dangerous Night, který pochází z vysoce očekávaného chystaného a v pořadí pátého alba AmericaDangerous Night kapelu vytrhává z alternativní scény a nově jí pevně zasazuje do té mainstreamové. Prvním singlem z desky byla skladba Walk On Water, jež se čtyři týdny držela na přední příčce amerického žebříčku alternativní hudby, měsíc byla na listu nejlepších skladeb britského BBC Radio 1 a na YouTube nasbírala přes 20 milionů zhlédnutí.

Thirty Seconds to Mars sestávají z Jareda LetaShannona Leta a Toma Milicevice. Obdivu a slávy se jim dostalo s druhým albem A Beautiful Lie (2005), jehož se prodalo 5 milionů kopií. Následující alba This Is War (2009) a Love, Lust, Faith And Dreams (2013) dosáhla úspěchu jak v komerčním světě, tak ve světě kritiků. Kapela za svou kariéru obdržela tucty MTV Awards a Billboard Music Award a dokonce zápis do Guinessovy knihy rekordů za nejdéle trvající turné.

Kapela v březnu odstartuje evropské turné, které zavítá do pražské Tipsport arény ve čtvrtek 19. dubna 2018. A Evropa 2 jako mediální partner bude u toho!

Články, které by tě mohly zajímat