Právě vysíláme

Novinka Evropy 2: THOM ARTWAY – All I Know

5. června 2018 13:45
Novinka Evropy 2: THOM ARTWAY – All I Know

Hrajeme od soboty 2. června 2018.

Písničkář Thom Artway natočil novinku All I Know s nečekanou pomocí. Ta pochází se stejnojmenného alba All I Know. Nahrávání se ujal ODD, někdejší člen ATMO Music a jeden z nejtalentovanějších producentů u nás. Thom využil jeho zkušeností s popovější hudbou (kromě ATMO Music produkoval ODD nahrávky SebastianoviLipovi nebo Jakubu Děkanovi), aniž by ztratil vlastní tvář. Citlivá produkce dává přirozeně vyniknout písničce, jejíž ambice jsou zřejmé.

Thom Artway přichází s hitem, který může rezonovat podobně jako jeho prvotina I Have No Inspiration!

Samotný vznik písničky popisuje Thom Artway takto: „Před časem jsem musel udělat velké rozhodnutí. Každý další den, kdy jsem se potácel v ‚pomyslném středu‘ mezi dvěma rozhodnutími, byl velmi těžký. Víra v lásku a opravdové přátelství mě zachránila a nese se tak každým refrénem – All Around Is Love.“ 

Zpěvák Thom Artway se na scéně etabloval v roce 2015 skladbou I Have No Inspiration. Tři roky poté vydal debutové album Hedgehog, na kterém nechyběl ani další hit Blind Man. Pro duet Time To Think It Over získal Thom držitelku Oscara Markétu Irglovou. Za album získal dvě ceny České hudební akademie Anděl a byl za ně nominován na Objev roku také v anketě popularity Český slavík.

Články, které by tě mohly zajímat