Právě vysíláme

Novinka Evropy 2: XINDL X feat. SABINA KŘOVÁKOVÁ – Věčně nevěrná

27. prosince 2017 15:00
Novinka Evropy 2: XINDL X feat. SABINA KŘOVÁKOVÁ – Věčně nevěrná

Hrajeme od soboty 23. prosince 2017.

Příští rok to bude přesně 10 let, co Xindl X, nezaměnitelná osobnost, písničkář, skvělý textař a skladatel, začal čeřit vody české hudební scény. Za tu dobu má na svém kontě pěknou řádku úspěšných hitů jako Anděl, Láska v housce, Chemie, V blbým věku, Cudzinka v tvojej zemi a jiné…

V roce 2018 obdaruje Xindl X své fanoušky hned třikrát. Prvně se tak stává exkluzivně u nás na Evropě 2, kdy představuje nový singl Věčně nevěrná, ve kterém s ním polemizuje talentovaná Sabina Křováková. Jedná se o titulní skladbu k filmu Věčně Tvá nevěrná režiséra Milana Cieslara, jehož premiéra by měla proběhnout v únoru příštího roku.

Všichni pořád dělají letní hity na léto, ta jsem si říkal proč neudělat letní hit do zimního marastu, lidi to možná víc ocení“, dodává s typickým úsměvem Xindl X.

Druhý dárek přijde během října, kdy uvede na trh nové album Sexy Exity, ze kterého na jaře vypustí další singl a klip.

A konečně třetí v listopadu, kdy odstartuje své nejrozsáhlejší Sexy Exity Tour 2018, které čítá 13 zastávek v 11 městech. Během turné se představí např. v Brně, Ostravě, Olomouci, Karlových Varech, Českých Budějovicích a tři večery po sobě v pražském Lucerna Music Baru.

Články, které by tě mohly zajímat