Právě vysíláme

Novinka Evropy : DEMI LOVATO – Sorry Not Sorry

1. srpna 2017 21:00
Novinka Evropy : DEMI LOVATO – Sorry Not Sorry

Hrajeme od soboty 29. července 2017.

Už je to více než rok, co americká zpěvačka Demi Lovato představila svůj poslední sólový singl. Balada Body Say tehdy vyvolala velký rozruch i díky provokativním, téměř nahým propagačním fotkám a jak se zdá, o Demi se bude hodně mluvit i letos! Právě totiž představuje svůj nový singl Sorry Not Sorry, ve kterém si nejen nebere servítky v rámci textu, ale natočila k němu i hodně žhavé video.

Píseň Sorry Not Sorry se zpěvačkou složil mimo jiné uznávaný americký producent Sean Douglas, který stál i u zrodu hitů pro Christinu Aguileru, Chrise Browna, Bebe Rexhu nebo Pibulla. O produkci se postaral Oak Felder, který spolupracoval například se zpěvačkou Alessia Cara nebo popovou ikonou Britney Spears.

Skladba je typickým rozjuchaným párty songem, který se hodí na každou letní pařbu. A přesně tomu zpěvačka uzpůsobila i videoklip – uspořádala velkou párty, na kterou si pozvala desítky svých přátel. Pozorní jistě objeví i několik známých osobností – v klipu si zahrála například Paris Hilton, rapper Wiz Khalifa nebo herec a zpěvák Jamie Foxx.

 

Články, které by tě mohly zajímat