Právě vysíláme

O lásce není pochyb! JUSTIN BIEBER zanechal pro svou budoucí ženu ten nejzamilovanější vzkaz

10. července 2018 15:10
O lásce není pochyb! JUSTIN BIEBER zanechal pro svou budoucí ženu ten nejzamilovanější vzkaz

Když Justin Bieber oznámil zasnoubení se svou bývalou – současnou modelkou Hailey Baldwin, fanynky zůstaly v šoku. Tohle totiž rozhodně nečekaly!

Jelikož Justin požádal Hailey o ruku jen po měsíci chození, mnozí spekulovali, jestli zásnuby nebyly trochu unáhlené. Přeci jenom zpěvákovi předchozí vztahy nikdy příliš dlouho nevydržely a Justin měl v jednu chvíli plnou hlavu zpěvačky Seleny Gomez. Nyní však idol mnoha dospívajících dívek na svém Instagramu napsal Hailey tak dojemné vyznání, že o jeho lásce k blonďaté modelce nemůže být pochyb.

„Chtěl jsem počkat, než něco řeknu, ale slova se šíří rychle. Poslouchej tedy pozorně! Hailey, miluju na tobě úplně všechno. Jsem odhodlaný strávit svůj život poznáváním každé tvé jednotlivé části. Bude tě milovat hluboce a laskavě. Slibuji, že budeme naši rodinu vést v čestnosti a bezúhonnosti a Ježíš Kristus nás bude vést ve všem, co uděláme a ve všech našich rozhodnutích. Mé srdce je tebe plné a pro mě budeš vždy tou jedinou. Jsi láskou mého života, Hailey Baldwin, a já nechci být s nikým jiným. Děláš mě lepším a skvěle se doplňujeme. Nemůžu se dočkat na nejlepší období našeho života. Je legrační, že nyní konečně všechno dostává smysl. Jsem nadšený, že můj malý bratr a malá sestřička budou moct vidět další skvělé manželství a v životě pak budou hledat to samé. Boží načasování je perfektní. Zasnoubili jsme se sedmý den v sedmém měsíci a sedmička je dokonalé duchovní číslo. Je to pravda!,“ napsal Bieber na Instagram a vyznání své budoucí ženě zakončil citátem: „Ten, kdo najde ženu, najde dobro a získá požehnání od Boha!“

Tak snad k svatbě opravdu dojde a brzy se nedočkáme rozchodu.

 

3 události, díky nimž lidé přehodnocují život. Jak byste zareagovali vy?

Články, které by tě mohly zajímat