Právě vysíláme

Omylem své manželce koupil příliš malé pyžamo. Nečekal, že jí to úplně změní život

20. října 2017 16:10
Omylem své manželce koupil příliš malé pyžamo. Nečekal, že jí to úplně změní život

Tento muž se podělil o příběh, který se stal poté, co před pěti lety koupil své manželce k Vánocům menší pyžamo. Ani zdaleka netušil, co tím nastartuje…

Manželé jsou spolu šťastní již dvacet let. Tři děti a pohodlí domova se ale výrazně podepsalo na jejich postavách. Zatímco on si to uvědomil a začal se sebou něco dělat, ona se o to nezajímala a chmury zaháněla ještě více jídlem.

O Vánocích ale přišel zlom. Když si žena otvírala dárek s vysněným pyžamem a sklouzla pohledem na velikost, byla v šoku a naštvaná.

„Zachvátila mě panika,“ vypráví manžel. „Řekl jsem ženě, že vím, že nosí jinou velikost, ale když jsem se na pyžamo podíval, zdálo se mi, že jsou to přesně její rozměry,“ vysvětluje muž.

Ona k němu přistoupila se slzami v očích a řekla: „Hodně to pro mě znamená, že mě vidíš takhle. Já samu sebe totiž takhle nevidím.“

Pyžamo do obchodu nevrátila ani jej nevyměnila za větší. Nechala si ho a použila ho jako motivaci. Začala se zdravěji stravovat a sportovat. Za rok se jí podařilo výrazně zhubnout a teď naopak nutí cvičit ona jeho. A hlavně je mnohem, mnohem šťastnější!

    Zdroj: BoredPanda.com

Módní ikonou v šedesáti: Z učitelky je díky omylu blogerská hvězda

Články, které by tě mohly zajímat