Právě vysíláme

OPEN AIR MUSICFEST PŘEŠTĚNICE – Oslavte začátek prázdnin pořádnou dávkou muziky

28. dubna 2016 15:58
OPEN AIR MUSICFEST PŘEŠTĚNICE – Oslavte začátek prázdnin pořádnou dávkou muziky

OPEN AIR MUSICFEST PŘEŠTĚNICE, to je legendární multižánrový hudební festival uprostřed jihočeských lesů, luk a strání, který patří mezi dvacítku nejprestižnějších českých hudebních festivalů. Letos se koná již 16. ročník této akce a představí se zde nejen známá hudební jména, ale prostor dostanou i nové kapely.

Festival OPEN AIR MUSICFEST PŘEŠTĚNICE se letos uskuteční 24. a 25. června, přičemž pro všechny nedočkavé je už na čtvrtek 23. června připraven festivalový večírek. Přeštěnický festival vám učaruje nejen tím, že se koná v malebné krajině jižních Čech, ale také zde panuje pohodová a rodinná atmosféra. Organizátoři akce navíc chystají opravdu nabitý program, ve kterém na třech scénách vystoupí desítky kapel různých žánrů. V pátek 24. června se můžete těšit na hvězdy české a slovenské hudební scény, jako je nejpopulárnější česká kapela současnosti – Kryštof, slovenští No Name, pop-funková skupina Monkey Business, O5 & Radeček z jesenického podhůří a nebude zde chybět ani česká kapela snů SUPERGROUP CZ.

 Festivalovou sobotu 25. června ozvláštní vystoupení slovenského rappera Majka Spirita s kapelou Live Band a návštěvníkům zahraje i kultovní punková skupina Visací zámek, punkmetalové Totální nasazení, nový hudební objev Thom Artway nebo populární kapela Wohnout, která v Přeštěnicích oslaví sladkých 20 let své existence a vystoupí zde se speciálním hostem – Evou Pilarovou. Na festivalu se také představí zajímavé hudební objevy včetně vítězů soutěží Šance Muzikus nebo Expedice Přeštěnice. V rámci projektu Čistý festival zde navíc vznikne nová unikátní scéna, tzv. REC.STAGE, která nabídne „recyklované“ show všech možných žánrů. Jako bonus je pro návštěvníky festivalu připraven bohatý doprovodný program v podobě divadelních a filmových představení a atraktivní exhibice bikerů Open Air Dirt Jam, která se zde bude konat již popáté. Do Přeštěnic v rámci oblíbeného projektu LiStOVáNí okolo herce Lukáše Hejlíka osobně zavítá i proslulý americký spisovatel Robert Fulghum, takže se je opravdu na co těšit.

Mrkni na video z minulého roku:

Cena vstupenky na celý festival (včetně čtvrtečního festivalového večírku) je v současnosti k mání za 690 Kč, vstupenky na jednotlivé dny stojí 450 Kč.

Vstupenky na festival lze zakoupit v sítích: www.milevskem.cz, smsticket.cz, ticketart.cz, ticketportal.cz, ticketpro.cz nebo ticketstream.cz.

Více informací:

Články, které by tě mohly zajímat